Happiness

1017771_10152005858271646_8967448344680639651_n

Happiness is a mental or emotional state of well-being characterized by positive or pleasant emotions ranging from contentment to intense joy. (Wikipedia)

Happiness in het engels, oftewel geluk of blijdschap in het Nederlands. Waarom schrijf ik hierover? Hmm, het kwam gewoon in me op. En het is de betekenis van mijn naam. Misschien vind ik het daarom zo belangrijk? Ik zou mezelf ook omschrijven als een vrolijk persoon. En ik kan van heel veel dingen blij worden, the little things in life. Vandaar dat ik een kort lijstje heb geschreven van kleine dingen die mij grote blijdschap geven. Ik zou er misschien wel 100 kunnen opschrijven, maar hou het toch maar bij 10. In willekeurige volgorde.

1. harde regen tijdens warm weer

2. lekker eten

3. een hele dag niks hoeven doen

4. een strandwandeling maken op blote voeten

5. een glas ijskoud water wanneer ik super dorst heb

6. douchen in heel warm water

7. kermisattracties, zoals gewoon simpelweg de spin

8. lang in bed blijven liggen

9. perfect gelukte hennapasta

10. liefde en aandacht van mijn mama

Wat zijn de kleine dingen in het leven die jou gelukkig maken?

♥ Farah

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s