My YouTube favourites

b7d113ed4f66a4dcf1558c78fa01b65ed3ec77559d21cbd199119a445b6c5b0b

Zoals waarschijnlijk velen van jullie ben ik regelmatig op YouTube te vinden. Het leek me leuk om te schrijven welke kanalen ik volg en welke filmpjes ik het leukste vind.

In de categorie koken en recepten: 

Laura in the kitchen: van Laura’s filmpjes word ik vrolijk en hongerig. Vooral tijdens de Ramadan kan ik mezelf niet stoppen en zit ik bijna dagelijks filmpjes van haar te kijken. En wanneer ze haar gemaakte gerechten proeft…ahhh, kill me! Hahaha…dan zit ik helemaal mee te smullen 🙂

Foodwishes: met ‘chef John’ die je nooit in de filmpjes ziet maar die een hele leuke, vrolijke, sympathieke stem heeft. 

Hilah cooking: een onwijs leuke dame, haar filmpjes zijn super leuk en grappig om naar te kijken.

En uiteraard geldt voor alle drie kanalen dat ik leuke en gevarieerde recepten zie.

In de categorie blog / beauty:

Hijab hills: YouTuber Ruba uit Rotterdam maakt regelmatig leuke filmpjes met bijvoorbeeld hijab tutorials. Ik vind haar prachtig mooi en een leuke persoonlijkheid! Ik heb ook een keer henna bij haar gezet, dat kun je hieronder zien.

Zukreat: Oh, Zukreat is geweldig!! Ik ben een groot fan van haar en kijk enorm tegen haar op. Ze is mooi en erg goed met make-up. 

Beautygloss kon natuurlijk niet missen in dit rijtje! Mascha volg ik al jaaaren, toen ze nog net was begonnen en filmpjes opnam in haar roze slaapkamer. Ze is een superlieve meid. Ook bij haar heb ik een keer henna gezet en dit heeft ze gefilmd. Toen ik haar ontmoette, was ik verrast dat ze ‘in het echt’ zo sympathiek was! Heel spontaan en ik had het gevoel dat we al tijden vriendinnen zijn 🙂 Hieronder zie je het filmpje met Mascha.

Eigenlijk zijn dit de belangrijkste YouTube kanalen die ik graag wilde noemen. Ik volg er meer, maar deze zijn denk ik degene die ik het leukste vind en/of het meeste volg. 

Video’s die ik super vind:

1. met stip op 1: Blikje in de water!! I loveee this one. Ik kijk dit filmpje telkens maar opnieuw als ik even wil lachen, blijft leuk. 

2. dan nog dit uberschattige filmpje van Breanna, isn’t she adorable?!

3. deze vind ik gewoon lachen

4. Fouseytube is ook hilarisch, deze vind ik leuk.

Wat zijn jullie favoriete YouTube kanalen en filmpjes??

♥ Farah

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s