Kerstmagazines & lekkere recepten

DSC_0007

Normaal vind ik ze al leuk, maar in december nog leuker: die (gratis) supermarktmagazines met aanbiedingen, tips en vooral RECEPTEN!!! Ook dit jaar nam ik ze weer mee uit bijvoorbeeld de Jumbo en de Albert Heijn. Lees verder voor de 3 leukste en lekkerste recepten die ik tegenkwam!

Lasagne met gegrilde groenten – zelf zou ik deze maken met wat gehakt erbij, zo maak ik het weleens. Vooral aubergine ben ik gek op!

DSC_0028

Mascarpone toetje met cranberry – ik maak hier weleens een andere variant van: mascarpone & room mengsel tezamen met aardbeiden, geschaafde witte chocolade en gemalen oreo of bastognekoekjes. Deze met cranberry ziet er ook lekker uit en ga ik zeker proberen!

DSC_0032

Kersenbiscuit met witte chocolade – nog niet uitgeprobeerd, maar ik ben gek op witte chocolade, dus dit recept moest ik gewoon delen.

DSC_0036

Welk recept lijkt jou het lekkerst?

x Farah

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s