I <3 winter

Winter-Trees-winter-509498_1152_864

Dit jaar (pas) realiseerde ik mij nog meer, dat ik hou van de wintermaanden. Ik vertel jullie waarom ik de wintermaanden zo geweldig vind.

Lange avonden
Het wordt supersnel donker, wat ook z’n mindere kanten heeft. Maar goed, dit betekent wel dat we snel de kaarsjes aan kunnen steken en lekker op de bank kunnen hangen. Films kijken.

Winterse sferen
Op straat zie je versieringen, de mensen zijn vrolijker, de winkels zijn gezelliger. Het lijkt wel alsof deze maand alles veel aangenamer wordt!

SALE!
Uitverkoop in de winkels, who doesn’t love that?! Ik had al lang in gedachten dat ik eens goed ga shoppen tijdens de wintersale. Heerlijk!

Kerst
Zelf vier ik geen kerst, maar de sfeer hierdoor is geweldig. Kerstbomen in alle soorten en maten op straat, in winkels, op kantoren, noem maar op. I love it.

Kou
Ok, kou is niet lekker, maar wat dan wel weer lekker is, is als je thuiskomt in een heerlijk verwarmde woning (realiseren wij ons eigenlijk wel hoe dankbaar we hiervoor mogen zijn?). Een lekkere kom soep, of een warme chocolademelk. Puur genieten.

Jaaroverzichten
Hahah, ja, de jaaroverzichten in december. Van overzichten van het nieuws tot overzichten van instagram. Het is leuk om op het afgelopen jaar terug te kijken, al dan niet in vogelvlucht. Ik kijk sowieso een jaaroverzicht van het nieuws. En voor de rest zien we wel 🙂

Olliebollen(kramen)
Hmmmmmm!! Wanneer ik in november al de eerste oliebollenkramen begin te zien, word ik meteen happy. Heeeerlijk! Met lekker veel poedersuiker. Ik heb ze dit jaar nog niet thuis gebakken. Maar wel alvast een pak oliebollenmix gekocht, want rond oud en nieuw zijn ze altijd op, hahah. Een heel lekker idee is, om ananasschijven door het oliebollenbeslag te halen en te frituren. Die maakt mijn moeder elk jaar en ik ben er gek op.

Kokkerellen
Kinderen hebben kerstdiner op school, volwassenen op hun werk, of natuurlijk bij familie. Vaak nemen we zelf wat mee, en dan staan we met alle liefde ons uit te sloven in de keuken. Ik hou sowieso al van koken, maar wanneer je er echt de tijd voor neemt, is het nóg leuker. Rond de kerstdagen staat alles vol met kerstrecepten: van de Allerhande tot YouTube. Ook dat vind ik lekker, recepten kijken.

Wat vind jij leuk aan de winter?

x Farah

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s