Maroc Expo 2014

jajoh

Vorige week heb ik Maroc Expo bijgewoond, waarbij ik henna heb gezet voor bezoekers. Het is eigenlijk een trouwbeurs, maar er komen ook hele gezinnen naartoe, jong en oud. Zoals de naam het al zegt, is het iets marokkaans. Er zijn vooral stands van bruiloft gerelateerde diensten, maar daarnaast valt er ook te shoppen en te eten. En natuurlijk: henna! Voor zover ik weet was dit er nog niet eerder tijdens Maroc Expo dus het was even spannend hoe dit zou zijn.

Nou, het was geweldig! Super druk gehad en vele lieve klanten die langs zijn geweest. Ook heb ik zelf nog een rondje kunnen lopen en wat waren er mooie stands!! Ik heb mijn ogen uitgekeken. Hieronder plaats ik wat foto’s.

DSC_0207
Royal Diamonds

DSC_0165
Lady Bridal

DSC_0188

DSC_0242

DSC_0268

DSC_0237

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s