About

Mijn naam is Farah en ik ben gek op henna! Ik ben Indiaas van afkomst maar ben hier geboren. Mijn liefde voor henna zal vast te maken hebben met deze achtergrond 🙂 Ik ben 27 jaar en woon in Zoetermeer. Wat mij vooral bezighoudt de combi van werken (op kantoor en als henna-artiest) en huisvrouw zijn.
Verder houd ik van koken en af en toe lekker lui doen: films en series kijken, rondneuzen op YouTube enz. Ook ben ik bijna onafscheidelijk van mijn telefoon, hahah.
Hiernaast leek het mij al een hele tijd leuk om te bloggen, maar wilde ik dat niet zomaar 1,2,3 gaan doen. Ik heb het dus voor een tijdje alleen ‘voor mezelf’ bijgehouden om te kijken of ik dit daadwerkelijk ga blijven doen. Hoe actief ik zal zijn, dit zal waarschijnlijk per periode verschillen.
Waarover ik ga schrijven, is niet alleen over henna, maar ook andere onderwerpen die mij (en hopelijk ook jullie :P) interesseren.  Ik zal wel proberen om ook leerzame artikelen m.b.t. henna te schrijven, aangezien ik daar heel vaak vragen over krijg. In ieder geval heel veel leesplezier en als je suggesties hebt, zijn die altijd welkom!
x Farah

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s